GARANTIE & KLACHTENREGELING

GARANTIE

Alle oorbellen van SPARKLE OUT worden met de hand gemaakt en daarom is elk paar uniek. De grootte van de kralen zijn nooit identiek, hierdoor kan een paar oorbellen nooit 100% gelijk zijn. Natuurlijk doen we er alles aan dat het paar zoveel als mogelijk matcht, zodat de verschillen minimaal zijn.   

Bij SPARKLE OUT bieden we een garantieperiode van 6 maanden. Deze garantie gaat in vanaf het moment van aankoop. Vervanging is alleen mogelijk wanneer het aankoopbewijs aanwezig is en wanneer je het defecte item retourneert naar ons.  

Buiten deze garantie valt: 

✦ Breuk (tenzij het een fabricagefout is) 
✦ Schade als gevolg van normaal gebruik (slijtageschade) 
✦ Reparaties of aanpassingen uitgevoerd door een andere partij dan SPARKLE OUT
✦ Vlekken ontstaan door olie, chemicaliën, crèmes, parfums etc. 
✦ Verloren onderdelen of oorbellen  

Ben je toch je oorbel of heb je een onderdeel verloren? Laat het onze klantenservice weten via klantenservice@sparkleout.com. Onze klantenservice kijkt graag met je mee of er toch een passende oplossing aangeboden kan worden. 

REPARATIE

Is je oorbel van SPARKLE OUT beschadigd of kapot? Wat vervelend om te horen! Wanneer het een gevolg is van een fabricagefout, kunnen wij je oorbel repareren. Na 6 maanden kun je ook nog altijd gebruik maken van onze reparatie service, maar dan tegen betaling. Echter is een aankoopbewijs noodzakelijk.

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we je om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat je het item naar ons retourneert. Het is namelijk niet altijd mogelijk om jouw defecte oorbel te repareren. Ook vanwege de beperkte oplagen van onze ontwerpen kan het voorkomen dat bepaalde kleuren mogelijk niet meer beschikbaar zijn, in dat geval is het uitvoeren van een reparatie niet mogelijk. Contact kan opgenomen worden met klantenservice@sparkleout.com.  

KLACHTENREGELING

We vragen je om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@sparkleout.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk je klacht aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Waar ben je naar op zoek?
Typ de productnaam of zoekterm in en druk op "enter"