RETOURNEREN

Natuurlijk hopen we dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Toch kan het zijn dat je je bestelling wilt retourneren.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Heb je een klacht of heb je je bestelling kapot ontvangen stuur ons dan direct, binnen 48 uur na ontvangst een e-mail via klantenservice@sparkleout.com.

Wanneer de oorbellen zijn beschadigd of de retourzending bevat geen oorbellendoosje of het is meer beschadigd dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering aan je doorberekenen. Behandel de oorbellen dus met zorg en zorg ervoor dat de retourzending goed verpakt is, het liefst in originele verzenddoos of iets vergelijkbaars inclusief het oorbellendoosje.

Let op: retourkosten en het risico voor verzenden zijn voor eigen rekening. Zonder track & trace code kan en wordt er geen onderzoek gestart wanneer een pakketje niet aangekomen is.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, zullen we je een ontvangstbevestiging per e-mail sturen. Als alles in orde is zal het retourbedrag zo snel mogelijk worden teruggestort, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.

HOE WERKT RETOURNEREN

Meld je retour aan. Vul het track & trace nummer in dat je hebt ontvangen per mail + je postcode.  Kies voor retour sturen. Bij beschrijving vul je het artikel (naam product + kleur ) in dat je wilt retourneren. Selecteer vervolgens het aantal en reden van retour. Nu kun je direct het label genereren en betalen.

Herroepingsrecht:
Naast dat je je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kunt annuleren en retour sturen, heb je na annulering nogmaals 14 dagen om de oorbellen retour te sturen.  Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten om te retourneren zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking naar ons retour gestuurd moeten worden. Wanneer de oorbellen beschadigd of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig kan er waardevermindering doorberekend worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@sparkleout.com. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Waar ben je naar op zoek?
Typ de productnaam of zoekterm in en druk op "enter"